»

Friday, June 7, 2013

BEDAK TATE BY DEA (DANISH EMPHIRE ASSOCIATION)


Bedak Tate by D.E.A (Danish Emphire Association)


RM 35.00 SM
RM 40.00 SS

Original dari Kak Rozy kakak Nora Danish uollss!! so jangan risau product are label under DEA tau..
Nak comel dan cantik cam Nora Danish jom try bedak sejuk tate bukan setakat bedak sejuk aje boleh merawat kulit dari pada masalah2 berikut..

Untuk yg berminat nak beli dgn kuantiti yg banyak dan dpt kan harga borong boleh call/sms/whatsapps 014-7156950 untuk fast response..
 
 
Diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk:
- Kecutkan jerawat
- Haluskan kulit
- Cerahkan kulit
- Hilangkan jeragat
- Lembutkan kulit
- Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
- Pelindung cahaya matahari
- Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan
- Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation
 
Bedak ni bau lemon..sejuk je rase bile pakai..kalo cuci muka rase licin je pastu..daki2 pun blh tanggal time kita gosok nk cuci muka..mmg best!!
Boleh pakai waktu siang sebagai foundation atau waktu malam sebagai bedak sejuk.
 
Cara Guna:
Untuk jadikan sebagai foundation cuma sapukan bedak tate rata2 ke muka guna tangan atau span muka.
Untuk jadikan sebagai bedak sejuk cuma basahkan tangan atau campurkan bedak tate dgn ari dan
sapu kan ke muka. Lps 30 min boleh cuci atau nk pakai sepanjang mlm pun blh...blh cakap2 time
sapu..muka x kedut mcm pakai masker..
Boleh digunakan untuk semua jenis kulit berjerawat, sensitive, normal dan sebagainya. Sesuai untuk lelaki dan wanita...dewasa dan kanak-kanak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments :

Post a Comment

 
Name:
Email Address:
Telephone number
Address
List Of Orders
Delivery Method Poslaju Courier (Semenanjung) RM10 (1-2 item)
Poslaju Courier (Sabah / Sarawak) RM12 (1-2 item)
Payment

This online form was provided by Freedback.