»

Saturday, April 27, 2013

AURA WHITE BEAUTY L-GLUTATHIONE 900000mg COD BKT JELUTONG,SHAH ALAM,SUBANG,KLANG,SG BULOH,MERU,IPOH,

New Packaging Aura White Beauty Pure L-Glutathione 900,000mg with new improvement 5x stem cell from tomato, apple, rosella, lotus snow, raspberry.

RM 150.00  WM
RM 160.00  EM

Country name

shipping cost will be advise


-FOC SHAKER
-FOC 3D MASKER
-FOC AURA WHITE PAPER BAG*
-FOC POSTAGE
-FOC SHESHIEDO BLACK MASK*
-FOC COLLAGEN EYE MASK*
*while stock last



FREE POSTAGE TO WEST MALAYSIA
PLEASE ADD RM10.00 FOR EAST MALAYSIA

PEMBELIAN SECARA TUNAI DAN PERCUMA POSTAGE KE SEMENANJUNG MALAYSIA
UTK SABAH DAN SARAWAK SILA TAMBAH RM10 UTK KOS POSTAGE

FOR INTERNATIONAL CUSTOMERS POSTAGE AVAILABLE VIA POSLAJU INTERNATIONAL COURIER SERVICES !!
*I will invoice the shipping chargers separately prior to your quantities of orders and your shipping address.

AURA WHITE INDONESIA
AURA WHITE BRUNEI
AURA WHITE SINGAPORE
AURA WHITE PHILIPPINES


COLLAGEN is a complex structural protein that maintains strength and flexibility throughout the body.
AURA WHITE PGC is made up of the hydrolyzed collagen peptides, L-Glutathione & new innovation of 5x stem cell from apple, rosella flower, tomato, snow lotus and raspberry which support skin, hair, nails, muscle, tendons, ligaments and bones. AURA WHITE PGC is enzymatically hydrolyzed, it's works as an antioxidant, protecting tissue by neutralizing free radical molecules in the body that can damage cellular components. Supplementation of glutathione may help support healthy metabolism and the immune system.

DIRECTION
Mix 2 scoops of AURA WHITE PGC with 120ml of water stir vigorously or use shaker for best results.
Consume twice a day. For optimum nutritional benefits, drink as suggested on an empty stomach and wait 30 minutes before eating. Enjoy enhanced results!


*SKIN*NAIL*HAIR*BONE*JOINT*MUSCLE*

Dietary Supplement 100% natural blueberry flavor



AURA WHITE BEAUTY PURE L-GLUTATHIONE +HYDROLYZED COLLAGEN
WITH MULTIVITAMIN & HYALURONIC ACID

  • Pro Whitening Result
  • 5x Stem Cell Action
  • Anti Aging Formula
  • Japan Bio Technology

 

CALL/SMS/WHATSAPP   +6014-7156950


PEMBELIAN SECARA TUNAI UTK KAWASAN YG BERIKUT

SELANGOR                
COD Puncak Alam
COD Sg.Buloh
COD Saujana Utama
COD Bkt Jelutong
COD Puncak Perdana
COD Klang
COD Meru
COD Setia Alam
COD Shah Alam
COD Subang
COD USJ
COD Punchong

PEMBELIAN SECARA TUNAI JUGA UNTUK KAWASAN SEKITAR IPOH
COD Manjoi
COD Silibin
COD Jelapang
COD Bandar Meru Raya
COD Tmn Cempaka
COD Greentown
COD Bercham
COD Ipoh Garden


JUALAN SECARA BORONG DENGAN BELIAN

 

10-RM100 PER JAR

50-RM85 PER JAR

 


Kalau nak Cantik kenalah " melabur " sikit yer..hehe

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.
UNTUK MERAWAT KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

Rahsia Kecantikan Artis Terbongkar!!!! Aurawhite Glutacollagen 900000mg. Rahsia Kulit Cantik dan Putih.

Produk yang sedang hangat di pasaran..Bukan sahaja terima order dari Malaysia, turut menerima tempahan dari negara2 jiran..

Kesan AuraWhite yang Menakjubkan dan menyeluruh ok uolss HEAD to TOE gitu!!
> Produk pencerahan kulit yg pertama di Malaysia
> Menggabungkan 5 stem sel dari tomato, apple, roselle, lotus snow dan raspberry.
> Bahan-bahan utama dari L-Gluthathione dan Tilapia Collagen

KEBAIKAN AURAWHITE PGC 900 000MG :


- 50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASA 1-2 MINGGU
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT
- MENGETATKAN LIANG ROMA
- MENGUATKAN, MENGHALUSKAN KUKU & RAMBUT
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN
- TIADA LAGI SAKIT SENDI
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 5 KALI STEM SEL
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM
- KURANGKAN KOLESTROL
- HILANGKAN PARUT & SELULIT
- ATASI REKAHAN TUMIT KAKI
- TIDUR YANG BERKUALITI
- MELAWAN RADIKAL BEBAS
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA

Beberapa PERSOALAN yang sering ditanya PENGGUNA:

a). 1 jar tu brapa gram? 900gm dekat sekilo tu tahan 2 bulan dari stok yg lama 400gm tu..
- ok 900 000mg adalah kandungan COLLAGEN & GLUTA yang tertinggi berbanding produk lain..

b). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..masam2 roselle.. sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..
cam air RIBENA gitu ..lbih kurangla

 c). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

 d). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

 e). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan 2 jam ke atas. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu..

 f). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja dgn meminum air kosong min 2-3 liter sehari kesan lagi cepat..

RAMUAN BERKUALITI PREMIUM :

Diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan hydrolyzed tilapia kolagen, L-Glutathione, Vitamin C, 5x stem cell phytocelltec dari tomato, epal & roselle, lotus snow dan raspberry, hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, papaya, sarang burung, astaxanthin & pinebark dimana ia bertindak 5 kali ganda mencerahkan kulit & membaiki struktur sel kulit. KESAN YG KETARA SELEPAS 14 HARI..

FORMULA LENGKAP :

Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ianya membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta keupayaan pemulihan sel tisu.

RASA YANG LAZAT :

Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan & kesihatan.

TANPA BAHAN TAMBAHAN :

100 % semulajadi & selamat, tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

CARA-CARA PENGAMBILAN :


Cara Minum (2 Kali Sehari) :
- Bancuh 2 scoop Aura White dengan 120ml air sejuk menggunakan shaker. Minum 30 minit sebelum sarapan pagi (perut kosong).

- Bancuh 2 scoop Aura White dengan 120ml air sejuk menggunakan shaker. Minum sebelum tidur. Penyerapan zat khasiat lebih sempurna pada waktu malam.

*** 1 Bekas - 900gm, untuk kegunaan 6 mggu - 2 bulan dan berperisa berry lemon..

38 comments :

  1. Salam. Nak tumpang tanya. Saya dah amik aura white 2 minggu. Sebelum ni muka okay. Tapi skrg makin naik jerawat kecik2. Saya amik 2 full scoop twice a day as recommended. Kenapa jadi macam ni eh? Overdose ke @ mmg tak sesuai @ effect dia mmg macam tu?

    ReplyDelete
  2. Wsalam, Hani minum air sehari brp liter? minimum water consumption 2liter for detoxification process sbb bila ambil kolagen mmg kena minum air dgn banyak if not akan toxin tak kluar melalui urine but dia akan naik ke kawasan2 muka, maybe Hani kena stop dulu ambik AW then tgok result mcm mana kalau mengurang atau hilang boleh try consume semula..ada ambil skincare or any other supplement ke semasa consume AW?

    ReplyDelete
  3. Sehari saya minum atleast 3 litre macam suggested. Mmg banyak kali jugak la pegi toilet. Haha. Sekarang mmg amik AW je tade consume lain. Before ni amik innershine je. Then stop, saja nak try AW. Sekarang ni dah kurangkan amik 1 scoop je. Hm maybe skrg kena stop kejap kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenapa nak stop? aw kan bagus utk skin kita..unless u pregnant then bole stop skjp after 4 mths pregnancy leh continue minum balik..its good for u n ur baby..

      Delete
  4. salam im from Philippine how much the shipping fee from Philippine ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Hamdan, May I know how many bottle u want to purchase n ship to phillipine? kindly pls email me your detail n I will quote u the shipping cost to your place. tq ;)

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Salam. Thanks sbb respond :) Nak update ni. Hari tu tak stop pun sbb fikirkan maybe detoxin. Skrg jerawat kat muka makin bertambah, tak pernah2 mcm ni. Boleh dikatakan sangat teruk. Skrg dah start kelam kabut nak elokkan balik muka. Sangat takut :( Btw, saya 23 tahun, AW ni my first collagen. Maybe mmg tak sesuai kot. Tapi kulit badan mmg makin lembut, slack muka je tiba2 berjerawat banyak. Tips yg AW bagi pun dah ikut. Minum air byk, tak minum caffein/cabornated. So, saya tak berani nak teruskan, sbb dah teruk sgt muka. Kawan pun suruh stop. Kalau tunjuk muka saya sebelum n selepas mesti cik terkejut :( Sampai rasa nak pegi jumpa skin specialist. Seriously, risau sgt. Nasib baik skrg tengah cuti sem, ada masa lagi nak heal kan muka. Maybe org lain sesuai, saya tak. Tak semua sesuai dgn product yg sama kan :) Macam mana pun, kulit badan saya sangat lembut. Thanks AW. Haha. Ok thanks for listening. Lepas ni maybe continue supplement lama. Harap2 kulit muka jadi normal semula, insyaAllah. Assalamualaikum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hani m.. i pon la.. muka naik jerawat.. hari ni sy minum AW genap 3 minggu dan mulai malam ni sy ingat nak stop minum AW dulu.. sy umur 35 dan sudah beranak 3. sy ingatkan sy kene tukar pil perancang sbb minggu pertama jerawat nasi banyak di dahi.. dan selepas seminggu minum AW sy dah takut n pastikan minum air lebih 3 liter sehari.. masuk minggu kedua sy terpksa beli product skincare utk heal jerawat2 ni (masih xterfikir pasal AW). now sy kene stop dulu AW yg dah nak abis tu sbb masa sy facial muka routine bulanan sy last sunday,, beutician tu ckp, jerawat nasi sy banyak sgt.teruk dr dulu.. maybe AW tak sesuai untuk sy... :'(

      Delete
    2. Dell: Tu la. Ingatkan saya sorang je. Sama la kite. Menyesal pun dah tak guna. Hopefully cepat lah okay balik. Tak semangat nak keluar rumah bila dah cani. Cedih :'(

      Delete
    3. Salam, hai hani m... i baru je nk try aw tu... dh oder dh.. tapi bila bc mcm ni takut la pulak.. coz muka baru je ok dr diserang jerawat ngeri gilee... sbb nya i minum smplmen collagen + gluta mungkin tak sesuai dgn i.. sblum ni i mimum coco collagen.. mmg best la kulit.. tapi saja gatal nk lg cantik.. nk lagi cepat tukar la yg dos tinggi sikit lepas tu muka tak henti2 diserang jerawat...
      Last2 ambil suntikan vitamin c, guna pencuci muka proactiv solution haaa... lega makin hari makin ok.. tiap2 minggu ade je perubahan... cuma parut tulah lmbat skit.. tu yg nk try aw tu.. sbb kwn2 cakap ok, tngak tistimoni pn bukan main lg.. walau pn masih takut2 dlm dilema...

      Delete
    4. kalau boleh cuba ambil 1 je supplement sbb kalau makan mcm2 supplement mmg kita tak tau yg mana satu penyebab dan tak sesuai utk kita..so stick dgn 1 supplement je at one time..

      Delete
    5. Hmmm..patut pun lately ni muka saya byk jerawat...penangan aurawhite rupanya....seblum ni jerawat susah nk tumbuh kecuali time period...tensionnya...kali jerAwat kecik tak per gak...ni jerwat besar..nak picit pun susah....huhuhuhuhu...

      Delete
    6. Jerawat adalah proses detoxification kalau minum air dgn byk seperti yg disaran kan insyaAllah xde masalah jerawat..mawar beli dgn stokis atau agent berdaftar ke? Hati2 dgn produk aura white yg palsu.. Yg banyak komen kata problem semua bukan customers yg beli dari saya stokis sah aura white tp beli kat luar sana yg belum tentu original from hq, jadi jangan mudah percaya dgn tawaran harga yg terlalu murah melain kan dari aura white hq sendiri.

      Delete
  7. salam..nk tnya AW utk COD Shah Alam leh amik kt mne ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear, cod shah alam buat masa ni takde lagi sbb akak tgh outstation kalau nak cepat akak boleh postage yer, bayar hari ni b4 3pm boleh postage same day..call sms 0147156950 utk fast respond yer..tq

      Delete
  8. Salam sorry, sebenarnya i pun ada masalah mcm korang, 3 mggu lebih minum jerawat non stopppp tumbuh sane sini. But i still teruskan. I minum utk SECOND jar. Alhamdulillah jerawat yang tumbuh since minum AW ni, kecut and guess what, parut berlubang i hampir tutup semua. Syukur sangat-2. Maybe yang first jar utk buang semua toksin. SO you guys jangan risau. Teruskan. I pun mula nak putus asa dah minum AW ni. Tapi kwn i suruh teruskan. InsyaALLAH korang pun dpt hasil yg positif dgn izinNYA. Btw, since i minum second jar ni i minum sekali dgn 2be gorgeous. Mudah-2an you all dpt kesan yg positif k, InsyALLAH :)

    ReplyDelete
  9. tq dear for the positive comment, buat masa ni akak takde lagi cust yg merungut naik jerawat kat muka..tapi semua komen yg positif je about aura white dpt membaik pulih kulit mereka.. n elok je muka dorg semua..dlm blog pulak byk yg comment bkn cust akak pun yg complain this n that..tapi its okey as long as u all consistent dgn aura white then boleh dpt result yg superb..k peace!


    ReplyDelete
  10. aw ni sesuai untuk yang berumur 18 tahun tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer dik, utk 15 thn keatas...kalau nak kulit cantik lagi elok mula jaga dari sekarang..utk order boleh call/sms 014-7156950..tq

      Delete
  11. Salam. Masa period kena stop minum aw in ker atau teruskn sja? Kulit muka saya ada perubahan positif sedikit selepas 3 minggu ni. Sedikit la saya je yg perasan. Tetapi...berat badan saya bertambah. Mmg cam tu ke? Org lain ada ke rasa cam tu?

    ReplyDelete
  12. Satu lgi. Bgmana cara pengambilan aw ni semasa berpuasa ? Thnx.

    ReplyDelete
  13. wslm, boleh puan dapatkan consultation dari seller puan tak? saya dah terangkan dalam blog ni kat perbezaan maixara dan aura white puan boleh rujuk situ tentang pengambilan semasa period yer..dan utk customers saya akan consult bagaimana utk minum dgn cara yg betul dan kalau ada apa2 boleh terus whatsapps saya..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak tanya... saya ambik aurawhite minuman plus aurashine pills .. kedua dua saya ambik dalam harivyg sama.. any side effect??

      Delete
    2. Untuk pengambilan aura white dan aura shine tiada side effect yer, cuma perlu lebih kan air sbb kita akan sentiasa dahaga kalau kurang air.

      Delete
  14. Assalam. Tumpang tanye. Saye bru due hari minum aura white chocolate indulgence. Org yg jual tu ckp amek 2 scoop je tapi saya bace kat botol tu die ckp 3. Jady saya pn amek tige scoop la. Yg mane betul? Saya juga beli figure up dlm mase yg same. Jady try due2 product at the same time. Pagy saya makan aw dulu. Kemudian selang due jam amek figure up pulak. Boleh ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry saya tak bole jawap tntang figure up sebab saya bukan penguna dan penjual figure up, kalau boleh dapatkan yg asli dari pengedar2 dan stokis aura white yer sbb tak semua yg jual di kedai2 jamu adalah asli kerana HQ dah terangkan bahawa skrg dah ada yg tiruan dan kandungan nya tak diketahui.. So saya xberani nak combine apa2 jenis supllement dlm masa yg sama..

      Delete
  15. Assalam.. kalau masa bulan puasa camna cara penggunaan AW ni?

    ReplyDelete
  16. salam... sis klau kt terambil AW semasa period ade kesan x? almaklum laa bila da jd rutin xperasan terambil...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde kesan apa cuma rugi sebab nutrien dia tak absorbs tu shj, kalau terus kan pun boleh tgok pada keserasian individu.. Takde masalah pun kalau mkn time period.

      Delete
  17. Salam sis,maaf yea..saya jga mempunyai mslh jerawat byk naik slepas mnum AW,sya mnum air shari paling kurang 5liter,tp jerawat xputus2 naik ke muka n kt kepala pun ada.skrg dh dkt 1bln sya mnum dh nk hbs 1jar pn.tp lum nampk apa2 kesan,yg teruknya tu rambut saya byk gler gugur.ini bru bln prtma sya mnum n sya mnum pun 1x shari je 2scoop shari.ptt kh saya hentikn pngambilan AW???

    ReplyDelete
  18. salam.. saya pun sedang mengamalkan aurawhite.dalam masa sebulan lebih tu mmg jerawat naik.. tp saya teruskan je.. skrg kulit sy halus da.. da x da kerisauan da,.. dia buang toksin dalam badan kita sebenarnya... mungkin toksin dalam badan saya ne terlalu byk sbb tu kesan positif tu lambat bila minum AW. tp korg kena hati2 juga beli AW.. ada jga yg palsu.. tiruan.. coz.. kawan sy pernah kena sebelum ne.. rasa dia sedikit berbeza drpd yg Ori. so.. kena hati2 la bila beli AW.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu dik, mmg byk yg rujuk balik dgn akak sebab ramai yg dah tertipu dgn aura white yg tak asli, kandungan dan rasa yg berbeza, saya saran kan belilah dari penjual yg dah dipublish no di iklan2 aura white.. Utk nak beli dgn akak pun bole sbb akak mmg stokis aura white.

      Delete
  19. Salam..sy pn ada mslh jgk bile minum aura white nie.Dah lbh 3 mgu sy minum n skrg ni terpaksa stop sbb jerawat memang naik byk sgt kt muka. rasa mcm nk smbung minum blk sbb sy yakin dgn aura white tp sy tkt jerawat akan naik lg byk n sy segan sbb rmai yg tegur muka sy teruk huhu..sy ikt sume pe yg disuruh tp jd cmnie n sy pn xde amek supplement or produk len. Skrg ni sy confius nk teruskn or nk guna produk lain huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh saya tau u beli dgn seller mana yer? Hati2 dgn aura white yg tiruan, Hq dah bagi info pasal tiruan dan original berbeza dr segi kandungan nya, jadi pastikan beli yg original.

      Delete
  20. salam. hi. i dh consume AW 2weeks bur sadly my pimples start to grow wildly. why eak? i ada baca kat blog org lain dia stated that i've to detox my body first then baru AW akan react dgn bdn i cepat. what if i don't detox my bdn and continue to consume AW. what is the effect?

    ReplyDelete
  21. Hi. Saya juga mengalami masalah yg sama seperti komen-2 diatas. Muka saya ditumbuhi jerawat dikedua-2 belah pipi. Yang membuatkan saya xsuka ialah, apabila jerawat tersebut kecut, dia bertukar menjadi hitam. Buruk sangat wajah saya sekarang. Saya dah ikut segala nasihat n cara pemakanan aw. Xminum kafein, minuman bergas n teh. Air masak 3 hingga 4 liter sehari sehingga kadang-2 saya paksa diri saya minum supaya AW berkesan pada diri saya. Saya try produk nie sebab nk cerahkan kulit untuk persediaan interview kerja nnti last-2 benda lain plak yang terjadi. Jerawat tumbuh lepas tuh meninggalkan tompok-tompok hitam *pengalaman saya kalau tompok-2 hendak dihilangkan memerlukan masa 2-3 bulan untuk pulihkan wajah sepenuhnya. Saya xfaham la konsep detox sedangkan saya dah minum air masak 3-4 liter hingga terkencing-2 setiap hari setiap malam. Skrang wajah saya dah musnah sama sekali. Untuk pengetahuan admin, saya langsung tidak mengambil supplement lain. Hanya fokus aw sahaja. And now, masa depan saya musnah, n kawan-2 semua menghilangkan diri. Thanks aw !

    ReplyDelete
  22. kalau saye ambil aw 3 kali sehari ade effect tak ?

    ReplyDelete

 
Name:
Email Address:
Telephone number
Address
List Of Orders
Delivery Method Poslaju Courier (Semenanjung) RM10 (1-2 item)
Poslaju Courier (Sabah / Sarawak) RM12 (1-2 item)
Payment

This online form was provided by Freedback.